MNP Blue Peter Mural Main

Moving Featured Mural Wall at the BBC

Protected wall gets a new home

The wall formed the boundary of a much loved garden at the BBC Television Centre. We detailed strengthening works to the wall, provided a new reinforced concrete foundation and bolted a steel frame to both sides of wall. The wall was cut out and rolled out of its existing location on hydraulic rollers and craned away to be stored.

Working in collaboration with PAYE Stonework and Restoration.

Location
London
Client
PAYE
MNP Blue Peter Mural

MNP Blue Peter Mural

MNP Blue Peter Mural


Lyndhurst Gardens

New residential property with complex building requirements

10 Greycoat Place

Revitalisation and refurbishment of existing 6 storey structure with added 2 storey contemporary steel frame extension

Stone Cottage in Borrowdale

Refurbishment of a Stone Cottage in the heart of the Lake District

Bromley Old Town Hall

Grade II Listed conversion of former town hall into a boutique hotel and new offices