Gracechurch Street
ImageLib_3_618_468x312_468x312.jpg
Location:
London EC3
Client:
Greater Manchester Pension Fund
Architect:

Trehearne Architects

Project Manager:
Watts Group
Value:
c. 3m
Background:

MNP designed the structure to modernise and extend this early 19th Century building in a fast-track project to provide over 40,000 sq ft of office space.


To realise the potential of the investment, major changes were made to the building, which was fitted out with Category A offices. The team constructed an additional storey space, infilled light wells and opened out the structure for installation of a new lift shaft.


MNP produced designs for the new hidden support structure, infilling light wells and extending the building vertically, as well as repairing the ornate, cantilever stone staircase.


Status:
Completed.